Scheurvorming

Je woning heeft 1 of meerdere scheuren? Moet je je zorgen maken? Moet je dringend handelen?

je hebt veel vragen, je hoort graag het advies van een expert. Stabilis kijkt mee naar jouw probleem en geeft je advies. Stabilis biedt je 2 oplossingen aan: een mondeling advies of een advies met een verslag. Een mondeling verslag wordt afgerekend bij het afscheid van het bezoek.

Mondeling advies:

Een burgerlijk ingenieur architect (of bouwkunde) bekijkt de scheuren ter plaatse en bespreekt dit met de klant. Indien de oorzaak duidelijk is, krijgt de klant onmiddellijk het mondelinge advies en motiveert zijn voorstellen.

Forfait mondeling advies:

Voor kleine vragen en/of adviezen zonder verslag, hebben we een forfaitformule voor  € 175  voor woningen in de Noord-West rand van Brussel en de regio Aalst

Voor woningen in Brussel, geldt er een forfait van € 210.

Voor de andere locaties geldt de forfait van € 135 + verplaatsing (€ 1,80 per km), met een minimum van  € 175.

 

Deze prijzen zijn incl BTW (21%).

Advies met een verslag:

Een burgerlijk ingenieur architect (of bouwkunde) bekijkt de scheuren ter plaatse en bespreekt dit met de klant. Indien de oorzaak duidelijk is, krijgt de klant onmiddellijk een mondelinge advies en motiveert zijn voorstellen. Achteraf bezorgt de expert een schriftelijk verslag

Prijs:

  • Verplaatsing: € 1,80 per km
  • Bezoek ter plaatse
  • € 135 per uur (er wordt per kwartier afgerekend)
  • € 75 administratief forfait
Deze prijzen zijn incl BTW (21%).

Trots op onze projecten

Bekijk hieronder enkele van onze recente en indrukwekkende gerealiseerde projecten waar we trots op zijn.

Deze projecten vertegenwoordigen onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Van architectonische hoogstandjes tot duurzame infrastructuur, elk project is zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd om aan de hoogste normen te voldoen. Laat je inspireren door de diversiteit en het vakmanschap van onze gerealiseerde projecten.