Expertises

Maak je je zorgen over de stabiliteit van je bestaande woning of nieuwbouw?
Ben je op zoek naar advies van een stabiliteitsexpert? Stabilis staat voor je klaar om het probleem te onderzoeken en passend advies te geven. We bieden twee mogelijke oplossingen: een mondeling advies of een gedetailleerd verslag. Vertrouw op Stabilis voor professioneel advies op het gebied van stabiliteit.

Mondeling advies:

Een burgerlijk ingenieur architect (of bouwkunde) bekijkt het probleem ter plaatse en bespreekt dit met de klant. Indien de oorzaak duidelijk is, krijgt de klant onmiddellijk het mondelinge advies en bespreekt dit met de klant. 
De expert beantwoordt de vragen en motiveert zijn voorstellen.

De plannen van de bestaande toestand en/of de resultaten van de diepsondering, zij altijd praktisch om bepaalde scheuren of andere schade te begrijpen. 

Forfait mondeling advies:

Voor kleine vragen en/of adviezen zonder verslag, hebben we een forfaitformule voor  € 175 voor woningen in de Noord-West rand van Brussel en de regio Aalst.

Voor woningen in Brussel, geldt er een forfait van € 210.

Voor de andere locaties geldt de forfait van € 135 + verplaatsing (€ 1,80 per km), met een minimum van € 175.

Deze prijzen zijn incl BTW (21%).

Advies met een verslag:

Een burgerlijk ingenieur architect (of bouwkunde) bekijkt het probleem ter plaatse en bespreekt dit met de klant. Indien de oorzaak duidelijk is, krijgt de klant mondelinge advies en bezorgt de klant nadien een verslag.

Prijs:

  • Verplaatsing: € 1,80 per km 
  • Bezoek ter plaatse
  • € 135 per uur (er wordt per kwartier afgerekend)
  • € 75 administratief forfait
Deze prijzen zijn incl BTW (21%).

Trots op onze projecten

Bekijk hieronder enkele van onze recente en indrukwekkende gerealiseerde projecten waar we trots op zijn.

Deze projecten vertegenwoordigen onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Van architectonische hoogstandjes tot duurzame infrastructuur, elk project is zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd om aan de hoogste normen te voldoen. Laat je inspireren door de diversiteit en het vakmanschap van onze gerealiseerde projecten.