Betonscan

Niet-destructieve betonscanning met Hilti PS 300: Essentiële informatie voor verbouwingen

Ingenieursbureau Stabilis bv beschikt over de geavanceerde betonscanner Hilti PS 300, waarmee op een niet-destructieve manier de wapening en betondekking van betonnen elementen gemeten kunnen worden tot een diepte van 20 cm. Deze informatie is cruciaal bij verbouwingen, omdat het de mogelijkheid biedt om de sterkte van betonelementen na te berekenen en de architect en bouwheer te adviseren over de mogelijkheden van de betreffende elementen.

Hilti Betonscanner

Ingenieursbureau Stabilis bv beschikt over de “State of the Art” betonscanner Hilti PS 300. Hiermee kunnen wij op een niet destructieve wijze de wapening en de betondekking van een betonnen element meten zonder boren, kappen of zagen.

Dit voor de verschillende wapeningslagen, tot een diepte van 20cm.

Deze informatie is belangrijk in het kader van verbouwing.

Op deze manier kan de sterkte van betonelementen nagerekend worden. Hierdoor kunnen wij de architect en de bouwheer bijstaan ivm. de mogelijkheden van de beschouwde elementen.

Trots op onze projecten

Bekijk hieronder enkele van onze recente en indrukwekkende gerealiseerde projecten waar we trots op zijn.

Deze projecten vertegenwoordigen onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Van architectonische hoogstandjes tot duurzame infrastructuur, elk project is zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd om aan de hoogste normen te voldoen. Laat je inspireren door de diversiteit en het vakmanschap van onze gerealiseerde projecten.