Expertises

Je bent ongerust over de stabiliteit van je bestaande woning of van jouw nieuwbouw?

Je wil graag het advies horen van een stabiliteitsexpert? Stabilis kijkt mee naar het probleem en geeft het nodige advies Stabilis biedt je 2 mogelijke oplossingen: een mondeling advies of een advies met een verslag.

Mondeling advies:

Een burgerlijk ingenieur architect (of bouwkunde) bekijkt het probleem ter plaatse en bespreekt dit met de klant. Indien de oorzaak duidelijk is, krijgt de klant onmiddellijk het mondelinge advies en bespreekt dit met de klant.
De expert beantwoordt de vragen en motiveert zijn voorstellen.

De plannen van de bestaande toestand en/of de resultaten van de diepsondering, zijn altijd praktisch om bepaalde scheuren of andere schade te begrijpen.

Advies met een verslag:

Een burgerlijk ingenieur architect (of bouwkunde) bekijkt het probleem ter plaatse en bespreekt dit met de klant. Indien de oorzaak duidelijk is, krijgt de klant mondelinge advies en bezorgt de klant nadien een verslag.
Indien de oorzaak niet voor de hand ligt, wordt verder onderzoek gedaan. De verschillende mogelijkheden gecontroleerd en afgetoetst.

Nadien wordt een verslag opgemaakt met een bespreking van het onderzoek en de resultaten.

Trots op onze projecten

Bekijk hieronder enkele van onze recente en indrukwekkende gerealiseerde projecten waar we trots op zijn.

Deze projecten vertegenwoordigen onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Van architectonische hoogstandjes tot duurzame infrastructuur, elk project is zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd om aan de hoogste normen te voldoen. Laat je inspireren door de diversiteit en het vakmanschap van onze gerealiseerde projecten.