Team

Stabilis wordt geleid door Ir. Arch. Willem Van Himbeeck (3e generatie burgerlijk ingenieur bouwkunde) en staat het bouwteam bij vanaf de voorstudie tot de uitvoering. Hij volgt samen met zijn rechtstreekse medewerkers, Nele en Jeroen, elk project nauwkeurig op.

Ir. Arch. Nele Hoorens analyseert mee de structuren, berekent de nodige beton-, staal- en hout elementen , die vervolgens door de medewerken(s) worden uitgetekend.

Jeroen Defruyt (Bach. Bouw) analyseert mee de gebouwen, werkt mee de details uit en verzorgt de wapeningsdetails. Ook de wapeningcontrole wordt (gedeeltelijk) door hem opgevolgd.

Ze werken de stabiliteitsstudies uit en indien gewenst worden ze bijgestaan door externe technische tekenaars van het tekenbureau Plan to build bvba. De extern tekenaars nemen hoge workload weg indien nodig en zorgen dus voor een flexibele aanpak.

Er heerst een goede werksfeer bij Stabilis. Dit komt het werk uiteraard ten goede. Willem, Nele en Jeroen volgen regelmatig een opleiding.  Ze vormen een sterk team en zijn zeer goed op elkaar ingespeeld.  Ze vullen elkaar perfect aan. Doordat het team vrij klein is, wordt het project steeds SAMEN aangepakt. Al de collega’s zijn steeds op de hoogte van de lopende projecten.

Werken bij Stabilis als ingenieur?

Voeg jij je bij dit team?

Stabilis ingenieursbureau is momenteel op zoek naar getalenteerde ingenieurs die willen bijdragen aan ons team. Als je gepassioneerd bent door stabiliteitsstudies en ervaring hebt met het ontwerpen van bouwelementen, dan is dit een uitstekende kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Solliciteer nu en word lid van ons dynamische team dat werkt aan diverse en uitdagende projecten.